Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Рецепт дана: Свињска ребарца са рузмарином

Врела свињска ребарца са рузмарином чији се мирис шири по целом домаћинству подсећају нас да је време заједничком породичном ручку.
Фото: Pixabay/ReinhardThrainer
Састојци:
  • 2 кашике маслиновог уља
  • 2 кашичице соли
  • 1 кашичица бибера
  • 1 килограм свињских ребараца
  • 4 уситњена чена белог лука
  • 4 сецкане гранчице рузмарина
  • 1 кашика сенфа
  • 2 кашичице млевеног коријандера
Припрема:

Добро усолите и побиберите свињска ребарца. Премажите ребарца сенфом и уваљајте у мешавину коријандера, белог лука и рузмарина. Загрејте рерну на 200 степени. Благо науљите плех и поређајте ребарца. Ставите плех са ребарцима у рерну и пеците око 20 до 25 минута, док ребарца не буду средње печена или по укусу. Оставите ребарца да се прохладе 10-так минута пре сервирања. Пре послужења поспите ребарца свежим рузмарином и послужите са печеним кромпирићима и вашом омиљеном салатом.

Пријатно!

Recept dana: Potaž od bundeve

 

Преузмите андроид апликацију.