За овај лагани и освежавајући пудинг потреба су вам само два састојка.
Састојци:
- 1 јапанска јабука (каки)
- 1 кашика какаa
Изаберите црвене и мекше јапанске јабуке да би пудинг био слађи. Такође, не стављајте више од 15 грама какаоа јер ће се превише стегнути и пудинг неће бити кремаст.
Припрема:
Јабуку ољуштите и ставите у блендер. Блендајте док не добијете једноличну смесу. Затим додајте какао у блендер. Поново блендајте док смеса не постане глатка. Сипајте смешу у посуду или чашу. Оставите да одстоји у фрижидеру најмање сат времена.
Пријатно!
Smanjite bore i ubrzajte metabolizam: Laneno seme u službi zdravlja i lepote
Преузмите андроид апликацију.