Piletina i povrće iz rerne, ručak koji se lako sprema.
Sastojci:
- 6 manjih pilećih bataka bez bataka
- 1 kilogram krompira
- 2 sveže crvene paprike
- 3 šargarepe
- 1 veliki luk
- 3 paradajza
- malo maslinovog ulja
- biber
- peršun
- kari
- mocarela
Priprema:
U posudu za pečenje stavite oprane i osušene batke i povrće isečeno na veće komade.Pospite maslinovim uljem i začinima. Sve dobro izmešajte, rasporedite u činiju i stavite u rernu zagrejanu na 220 stepeni oko 30 minuta. Pred kraj pečenja možete dodati mocarelu isečenu na kolutove ili kockice. Kada se lepo istopi, izvadite je iz rerne i poslužite toplo.
Prijatno!
Lista voća koje sadrži najviše šećera, ako ste na dijeti, pazite šta birate
Preuzmite android aplikaciju.