Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Oвo je последицa једења превише кроасана

Нагомилавању масти, према речима нутрициониста, могу допринети и кроасани, које сви волимо да једемо за доручак.
Фото: Pixabay/Pexels

Кроасан је заправо неуравнотежена намирница са високим садржајем угљених хидрата и калорија, па је боље да га замените нечим хранљивијим и здравијим.

Кроасан се прави од белог брашна. Осим калорија, угљених хидрата и засићених масти, не постоји ништа друго.

Проценат протеина је веома низак, а витамина, минерала и дијеталних влакана практично нема.

Тако да ако не желите сало на стомаку једите кроасане понекад и не у великим количинама.

Svakodnevni doručak mnogih je glavni krivac za gojenje – tvrde lekari

Преузмите андроид апликацију.