Почетна > Конкуриши и ти
Конкуриши и ти Примери добре праксе

Конкуриши и ти: Млекара “Carpe Diem“ (ВИДЕО)

У Србији постоји пракса у којој држава, покрајина или Град додељују одређена средства или менторства младим предузетницима, како би их мотивисали и охрабрили на покретање сопственог бизниса. Представљамо вам неке од примера добре праксе који су пријавом на јавне конкурсе добили помоћ од државе, те се упутили ка остварењу својих снова.
Фото: Градске инфо

Млекара “Carpe Diem“ настала је као део пољопривредног газдинства у Србобрану у жељи да се на нашем тржишту производи више здравих производа.

Првобитна фарма настала је куповином коза од манастира “Ковиљ“, а онда су власници Јелена и Александар, потражили помоћ од Покрајинског секретеријата за пољопривреду и Министарства пољопривреде, након чега је мали породични бизнис постао права предузетничка радња.

Данас се ова велика млекара налази у Крушедолу, у непосредној близини нашег града и престонице, те њихови квалитетни производи лако долазе до свих нас.

Konkuriši i ti: Vinarija Kolarović (VIDEO)

“Carpe Diem“ је први избор за све оне који воле, или би због здравља требали да уносе козје производе.

Из њихове велике понуде увек можете пронаћи нешто што ће вам одговарати.

Да ли ће то бити козији јогурт, козије кисело млеко, козији пробиотски јогурт, разни козији сиреви…? На вама је само да одаберете шта ћете прво да пробате.

 

 

Преузмите андроид апликацију.