Почетна > Конкуриши и ти
Конкуриши и ти Нови Сад Примери добре праксе

Они производе и играчке и делове за тенкове – „Infinity Print“ (ВИДЕО)

Фирма „Infinity Print“ је међу првима почела са 3D штампом и увидела све бенефите ове иновативне врсте производње. Већина људи зна да се 3D штампом могу правити играчке и украси, али из ове фирме наглашавају да је потенцијал, у ствари, много већи. Највише у производњи, јер када се неки део машине поквари и обустави целу производњу, 3D штампа је та која најбрже може да направи идентичну реплику.
Фото: Градске инфо

Фирму су основала два рођена брата са татом 2017. године, а све је почело снимком који су видели на YouTube-у о 3D штампачу када су помислили „Ми ово морамо да имамо!“ Први штампач су купили новцем који су позајмили од маме, а касније су добили кредит од Фонда за развој.

Њихову причу послушајте овде:

Данас, пар година и хиљаде производа касније, они броје петоро запослених и преко 15 штампача различитих технологија. Сарађују са појединцима, фирмама, али и Министарством одбране и унутрашњих послова, а производе готово све што се овом техником произвести може – од привезака за кључеве до делова за тенкове. Ипак, како кажу, најпоноснији су на редизајн „Вода вода“ четвртасте флашице за воду која је препознатљива у целој земљи.

Фото: Градске инфо

КОНКУРИШИ И ТИ“ је специјал посвећен предузетништву, малим бизнисима и онима који размишљају о покретању истог. Кроз конкретне примере из праксе, овај специјал има за циљ да покаже успешне фирме које су конкурисале на различите конкурсе и добиле подстицајна средства за покретање, или развој, фирме. Ако размишљаш о покретању бизниса, или желиш да унапредиш постојећи – могуће је, конкуриши и ти!

Konkuriši i ti: Antikvarnica „Voulez – Vous Art“ (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.