Почетна > Конкуриши и ти
Конкуриши и ти Нови Сад Примери добре праксе

Прва муштерија се памти заувек – „Make Up and Nails Сања Маринковић“ салон (ВИДЕО)

Сања је одрасла у Лозници и тамо је 13 година са сестром водила успешан салон за улепшавање. Љубав је учинила да се пресели у, за њу непознат, већи град и да почне све да гради испочетка. Данас има успешан салон и разрађен посао, а тај велики град постао је њен град и место где гради своју породицу.
sminkanje
Фото: Градске инфо

Сања је искрено говорила о томе колико мајке могу да се осећају бескорисно када добију дете и редован посао замене са целодневним кућним обавезама, али и како изградити нешто своје и уклопити обавезе према породици и према послу.

Колико су се она и супруг обрадовали када је сазнала да је добила средства на конкурсу и како је знала да ће успети можете погледати у видео прилогу. Као и свако ко ради оно што воли, каже да је љубав предуслов за успешан бизнис.

gel lak nokti
Фото: Градске инфо

„Конкуриши  и ти“ је специјал посвећен предузетништву, малим бизнисима и онима који размишљају о покретању истог. Кроз конкретне примере из праксе, овај специјал има за циљ да покаже успешне фирме које су конкурисале на различите конкурсе и добиле подстицајна средства за покретање, или развој, фирме. Ако размишљаш о покретању бизниса, или желиш да унапредиш постојећи – могуће је, конкуриши и ти!

Oni proizvode i igračke i delove za tenkove – „Infinity Print“ (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.