Početna > Život i stil
Život i stil

Zahvaljujući ovom triku, peršun će zadržati aromu i ukus i ostati duže svež!

Peršun je neizostavan začin na našim prostorima, kako za supe, tako i za mnoge druge stvari, a najbolji je kada je svež.
Foto: Pixabay/Buntysmum

Ukoliko želite da produžite svežinu ove biljke, a pritom ste protiv smrzavanja, imamo efikasan i jednostavan način za vas.

Kako produžiti svežinu peršuna?

Sipajte vodu u posudu.

Dodajte kašiku sode bikarbone.

Umočite peršun.

Ovako čistite ovu biljku.

Poprskajte sirće na dasku za sečenje i obrišite je krpom.

Zatim iseckajte peršun.

Na dno tegle stavite papirni peškir i dodajte peršun.

Čuvajte bocu u frižideru.

Možete ga držati tamo mesec dana.

Zahvaljujući ovom triku, peršun će zadržati aromu i ukus.

Najbolji biljni antibiotici

 

Preuzmite android aplikaciju.

Oznake