Početna > Život i stil
Život i stil

Za lepši, puniji i neodoljiv ukus: U mleveno meso dodajte jedan sastojak

Šta god pravite od mlevenog mesa, ovaj sastojak čini čuda.
Foto: Pexels/angele J

Recepata sa mlevenim mesom ima bezbroj, a najčešće se od njega pripremaju pljeskavice, ćufte, faširane šnicle. Iskusne domaćice imaju razne trikove i sastojke kako da meso učine još sočnijim i ukusnijim.

Jedan od njih uključuje da se u meso doda bujon. Šta god budete pravili, meso će vam biti sočno i aromatično. Pomešajte vrelu vodu sa kockom supe i kada se potpuno rastvori, bujon je spreman.

Pročitajte još: Kako da se hrana ne lepi za tiganj: Ovaj trik većina ne zna, a brz je i efikasan

Sve što treba da uradite jeste da u mleveno meso koje ste začinili dodate bujon (1 šolja na 1 kg mlevenog mesa) i dobro sjedinite. Nakon toga, pokrijte posudu celofanom i ostavite u fružideru 30-40 minuta.

Super doručak za najproduktivniji dan

Preuzmite android aplikaciju.