Шта год правите од млевеног меса, овај састојак чини чуда.
Рецепата са млевеним месом има безброј, а најчешће се од њега припремају пљескавице, ћуфте, фаширане шницле. Искусне домаћице имају разне трикове и састојке како да месо учине још сочнијим и укуснијим.
Један од њих укључује да се у месо дода бујон. Шта год будете правили, месо ће вам бити сочно и ароматично. Помешајте врелу воду са коцком супе и када се потпуно раствори, бујон је спреман.
Прочитајте још: Како да се храна не лепи за тигањ: Овај трик већина не зна, а брз је и ефикасан
Све што треба да урадите јесте да у млевено месо које сте зачинили додате бујон (1 шоља на 1 кг млевеног меса) и добро сједините. Након тога, покријте посуду целофаном и оставите у фружидеру 30-40 минута.
Преузмите андроид апликацију.