Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Вакцинација треће дозе Фајзера и Синофарма данас у Каћу

У просторијама Месне заједнице Каћ, Улица Краља Петра Првог 2, данас од 14 до 19 часова, медицинске екипе из Дома здравља „Нови Сад“ организују вакцинацију грађана, који треба да приме трећу, такозвану бустер дозу „Синофармове“ или „Фајзерове“ вакцине.
Фото: Pexels/Gustavo Fring

„Док смо у Каћу, потрудћемо се, такође, да испоштујемо и грађане који буду дошли да се вакцинишу првом или другом дозом вакцине неког од понуђених произвођача ћемо се, јер по нашим проценама, имамо довољно вакцина“, каже Вукас и додаје:

„При доласку на пункт, неопходно је донети лични документ. Од недеље ћемо ићи у Кисач, Сремску Каменицу и Лединце, али ћемо и тачан распоред знати за неколико дана.“

Заинтересовани за вакцинацију у Каћу могу се пријавити путем телефона 061/288 75 04, 064/401 29 61 и 062/177 26 16.


По Вукасовим речима, пре пар дана стигао је и „Спутњик Ве“ у објекат Дома здравља на Новом насељу (Булевар Слободана Јовановића 9), те Новосађани имају могућност да приме, осим друге дозе, и прву и трећу сваки дан од 8 до 20 сати.

Они који су заинтересовани за „АстраЗенеку“ позивају се да дођу и приме одређену дозу која им је по плану, као што је то случај са „Модерном“.

Оне се дају, као и руска „Спутњик Ве“ вакцина, само у објекту Дома здравља „Нови Сад“ на Новом насељу, где се грађани могу и пријавити, уколико желе да их користе у борби против пандемије коронавируса.

Он подсећа да је недавно отворен и вакцинални пункт у Вршачкој амбуланти који ради од 8 до 15 сати, где се најмање чека, а на располагању су „Синофарм“ и „Фајзер“ вакцине.

Подсећамо да су отворени и вакцинални пунктови у ТЦ „Променада“ од 10 до 19 сати и у објекту „Југовићево“ Дома здравља „Нови Сад“ (Тараса Шевченка 1) од 14 до 19 сати.


Hiljadu Novosađana dobrovoljno u projektu provere efikasnosti vakcine

Преузмите андроид апликацију.