Početna > Urbani Novi Sad

Novi Sad Urbani Novi Sad

Unikatni kutak u našem gradu

Pored kulturnih bogatstava u našem gradu postoje male ušuškane radnje u kojima možete pronaći zanimljive stvarčice za vas ili vaše najmilije.
Foto: Gradske info

Jedna od tih radnji je „Unikatni kutak“ koji se nalazi na Trgu mladenaca 6. U radnji se mogu pronaći šarenolika odeća kao i mnoštvo aksesoara koji budno mame poglede znatiželjnih kupaca već punih 9 godina.

Foto: Gradske info

Jedan deo garderobe i bedževa čine urbani brend “ ALBI-wear“ sa svojim originalnim natpisima poput „druže“, „neću“, „uvek kasnim“, „tebra“…

Foto: Gradske info

Najveći deo stvari napravljen je isključivo ručnim radom od strane domaćih dizajnera i hobista. Neki od njih su „Škrabac“, „Ani Ceramic„, „Pozitivdžija“, Atelje Broš“, „Buđelar“, „Raletic art„, „Aleksandar Topić“…

Na pitanje da li samo mlađe generacije kupuju u radnji, vlasnica je istakla da je široka publika kupaca, od tinejdžera do penzionera.

Foto: Gradske info

Raznolike majice, duksevi, torbe, čarape, nakit, aksesoari za kosu, privesci za ključeve, šolje, jastuci, pidžame, leptir mašne i bedževi čine bogatvo ovog kutka.

Foto: Gradske info

Poznato je da su torbe verni saputnici svakoj ženi, upravo zbog toga ova radnja poseduje mnoštvo originalnih ručno rađenih torbi.

Foto: Gradske info

Radnja „Unikatni kutak“ sledeće godine slavi 10 godina postojanja, prema rečima vlasnice svi potrošači i ljubitelji pomenutih brendova mogu da očekuju novitete.

Ulična umetnost i njena ekspanzija

 

Preuzmite android aplikaciju.