Почетна > Урбани Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

Уникатни кутак у нашем граду

Поред културних богатстава у нашем граду постоје мале ушушкане радње у којима можете пронаћи занимљиве стварчице за вас или ваше најмилије.
Фото: Градске инфо

Једна од тих радњи је „Уникатни кутак“ који се налази на Тргу младенаца 6. У радњи се могу пронаћи шаренолика одећа као и мноштво аксесоара који будно маме погледе знатижељних купаца већ пуних 9 година.

Фото: Градске инфо

Један део гардеробе и беџева чине урбани бренд “ АЛБИ-wear“ са својим оригиналним натписима попут „друже“, „нећу“, „увек касним“, „тебра“…

Фото: Градске инфо

Највећи део ствари направљен је искључиво ручним радом од стране домаћих дизајнера и хобиста. Неки од њих су „Шкрабац“, „Ani Ceramic„, „Позитивџија“, Атеље Брош“, „Буђелар“, „Raletic art„, „Александар Топић“…

На питање да ли само млађе генерације купују у радњи, власница је истакла да је широка публика купаца, од тинејџера до пензионера.

Фото: Градске инфо

Разнолике мајице, дуксеви, торбе, чарапе, накит, аксесоари за косу, привесци за кључеве, шоље, јастуци, пиџаме, лептир машне и беџеви чине богатво овог кутка.

Фото: Градске инфо

Познато је да су торбе верни сапутници свакој жени, управо због тога ова радња поседује мноштво оригиналних ручно рађених торби.

Фото: Градске инфо

Радња „Уникатни кутак“ следеће године слави 10 година постојања, према речима власнице сви потрошачи и љубитељи поменутих брендова могу да очекују новитете.

Ulična umetnost i njena ekspanzija

 

Преузмите андроид апликацију.