Почетна > Бизнис
Бизнис

Сајам аутомобила у Крагујевцу од 8. до 11. децембра

У Крагујевцу ће од 8. до 11. децембра бити одржан Сајам аутомобила „Auto expo 2022“ на којем ће бити представљено 10 познатих брендова аутомобилске индустрије као и произвођачи квадова и мотоцикала.
Фото: Unsplash/Rahul Bhogal
Према речима директора Шумадија сајма Александра Штајна, на овој сајамској манифестацији биће приказани бројни излагачи и добра понуда, као и друге актуелности из света аутомобилизма.

„Упркос кризи која влада у свету када је и аутоиндустрија у питању, наши излагачи годинама па и сада указују поверење крагујевачком Сајму аутомобила „Ауто Еxпо“ и ја им на томе захваљујем. Посетиоце ове године очекују промоције неколико нових модела као и сајамски попусти. Ове године занимљиво ће бити представљање тркачких аутомобила, који се користи на такмичењима у Србији“, рекао је Штајн.

Он је казао да ће и ове године на Сајму бити присутан Чедомир Бркић, легенда спортског аутомобилизма, као и његов син Милош Бркић који је актуелни шампион Европе у брдским стазама.

Најавио је да ће бити изложен и модел аутомобла „алфа ромео тонале хибрид“ који је ове године имао светску премијеру, али и још других најновијих модела других произвођача.

Представник ауто-куће „Тасић“, која од прве године сајма аутомобила излаже у Крагујевцу Жељко Симић рекао је да ће овај продајно-сервисни центар за „фолксваген“ возила, понудити посетиоцима, љубитељима ових атомобила, ваучере за бесплатни зимски преглед возила.

„Омогућићемо прегледе свих виталних система возила који су битни за функционисање у зимским условима. Што се тиче посебних услова за куповину аутомобила ми смо и ове године припремили нашим партнерима, лизинг и посебне услвое“, рекао је Симић.

Pad prodaje automobila u Rusiji 61,6 posto u novembru na godišnjem nivou

Преузмите андроид апликацију.