Идеалан, здрав и квалитетан оброк.

Састојци:
- 200 грама тестенине
- 1-2 конзерве туњевине
- павлака
- бели лук у гранулама
- лимун
- кукуруз
- црни лук
- мало мајонеза
Припрема:
Скувајте тестенину. Оцедите туњевину из конзерве и додајте је у кувану тестенину. Додајте кукуруз шећерац и сецкани лук и промешајте. У другој посуди помешајте отприлике једну шољу павлаке, кашику мајонеза, сок од пола лимуна и по жељи грануле белог лука. Додајте смесу у тестенину од туњевине и добро промешајте. Оставите да се оһлади преко ноћи у фрижидеру, па ако вам недостаје укус, зачините га сољу или још белог лука.
Пријатно!
Ukus praistorije: Otkrijte tajnu pečenja hleba od jednozrne pšenice
Преузмите андроид апликацију.