Potrebna vam je neko brzo posluženje ili hrana za dečije rođendane. Imamo ideju, staru – novu ideju. Ovo je za one dane kada ne znate čime da poslužite društvo, a da ne provedete mnogo vremena u kuhinji. To je punjeni baget, koji tako napunjen može da stoji u zamrzivaču i uvek je spreman za posluženje. Punjenje može biti razno, a mi smo se odučili za sledeći recept.
Sastojci:
- 1 francuska vekna
- 4 seckana kisela krastavčića
- 3 seckane barene šargarepe
- 2 konzerve tunjevine (oceđene od ulja)
- 1 umućen margarin
- 2 kašičice senfa
- malo peršuna
- biber
- so
Priprema:
Francusku veknu iseći na 3 dela. Izvaditi sredinu, sitno je iseckati i pomešati sa svim navedenim sastojcima. Sve dobro sjediniti i puniti Francusku veknu. Svaki komad uviti u foliju. Ostaviti u frižideru da se stegne. Seći kao rolat.
Prijatno!
Preuzmite androidaplikaciju.