Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Рецепт дана: Пилетина у горгонзола сосу

За само 20 минута имаћете фантастичан ручак за целу породицу.
Фото: Pixabay/ahrimon19
Састојци:
  • 1 бело месо
  • 1 кашичица путера
  • 1 кашичица суве мешавине зачина (мајчина душица, жалфија, рузмарин, мајоран и коријандер)
  • 200 грама павлаке
  • 150 грама горгонзоле
  • со
  • бибер
Припрема:

Бело месо исеците на коцкице. Посолите и побиберите. Суве зачине сипајте на дно тигања, па додајте путер да се загрева неколико секунди, док суво биље не замирише. Пржите месо неколико минута са обе стране. Упијаће ароме зачина. Сада утисните комадиће горгонзоле између коцкица меса, а остатак ставите у тепсију. Окрените месо и оставите да се сир отопи неколико секунди и да га месо упије. Сипајте крему и динстајте неколико минута са обе стране.

Пријатно!

Ideje za roštilj koje će vas oduševiti

Преузмите андроид апликацију.