Poslastica za ljubitelje bundeve i cimeta.
Sastojci:
- 2 šolje (od 250 ml) brašna
- 1 šolja šećera
- 2 vanilin šećera
- 2 kašičice cimeta
- 1/2 kašičice soli
- 2 kašičice praška za pecivo
- 1 kašičica sode bikarbone
- 1 jaje
- 1/2 šolje suncokretovog ulja
- 1 šolja pirea od bundeve
- čokoladne kapi ili seckana čokolada
Priprema:
Izmerite suve, vlažne sastojke, a zatim ih pomešajte. Ostavite da odstoji 20 minuta, a zatim ga izvadite kašikom sladoleda na poslužavnik. Ostavite dovoljno prostora između kolačića jer će oni naduti dok se peku. Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni 10 do 15 minuta.
Prijatno!
Da li jutarnju kafu treba da prati i čaša vode: Doktorka objašnjava ono što zanima mnoge
Preuzmite android aplikaciju.