Ukusan kolač sa makom koji se jednostavno priprema.
Sastojci:
- 3 jaja
- 1 čaša šećera (čaša od jogurta)
- 1 čaša ulja
- 2 čaše brašna
- 1 vanilin šećer
- rendana korica limuna
- 200 grama mlevenog maka
- 200 grama čokolade
- 2 kisela mleka
Priprema:
Prvo umutiti belanca sa šećerom pa dodati žumanca, ulje, pomešan mak sa kiselim mlekom. Na kraju dodajte brašno, prašak za pecivo, vanilin šećer i koricu limuna. Dobijenu smesu izlijte u pleh i pecite u zagrejanoj rerni na 180-200 stepeni. Čačkalicom proverite kada je gotovo. Gotov kolač preliti istopljenom čokoladom.
Prijatno!
Jednostavnije od trbušnjaka: Uz „lenju“ vežbu imaćete ravan stomak za dve nedelje
Preuzmite android aplikaciju.