Почетна > Бизнис
Бизнис

Поред пилула Британци купују и инјекције за мршављење

Чаробна пилула или резултати без муке – за Британце ће постати стварност када је у питању тема мршављења и смањења апетита.
Фото: PrtSc/BRIGHT SIDE/YouTube

Наиме, у Великој Британији од данас је почела продаја „вакцине за мршављење” за коју неће бити потребан рецепт, а функционисаће по принципу контроле апетита. Како се наводи, за три месеца третмана гарантован је губитак пет одсто телесне тежине.

Инјекцију је одобрила Британска здравствена служба, а иако се купује без рецепта заинтересовани морају да се пријаве претходно за брзе консултације.

Инјекција функционише тако што опонаша хормон ГЛП1 који тело ослобађа када се осећамо сито, а Кликс преноси да из компаније која је креирала ову иннјекцију истичу да ће ефекат бити готово превише добар да би био истинит за оне који се боре да одрже здраву тежину јер сузбија апетит и подстиче да уносе мање калорија током дана.

Здравствени стручњаци су, ипак, нагласили да није у питању чудотворни лек за мршављење и да га треба комбиновати са исхраном с ниским процентом масти и редовним и умереним вежбањем.

Zvanično: BMW kupio Alpinu

 

Преузмите андроид апликацију.