Почетна > Живот и стил
Живот и стил

На овом месту не треба никада да држите чоколаду

Можда сте све време погрешно чували чоколаду и због тога је лошег укуса.
Фото: Pixabay/ jackmac34

Када дођете кући из продавнице, ствари стављате у фрижидер, али постоје неке ствари које никако не би требало да стављате у фрижидер, а један стручњак саветује да у њега не стављате чоколаду.

Чоколада у фрижидеру је лоша из „више разлога“.

То је зато што чоколада може лако да апсорбује укусе друге хране у вашем фрижидеру и ако ставите у фрижидер своје слатке посластице, оне можда неће бити тако доброг укуса и могу постати благе.

Промена боје је још један велики проблем који се јавља када влага у фрижидеру доведе до „цветања шећера“, где шећер излази на површину.

Полица у кухињи је много бољи избор јер влага временом може покварити укус.

Право место за чување чоколаде је тамо где је температура између 12 и 18 степени.

Brzo, lako i bez šećera: Tri isprobana recepta za džem koji ćete obožavati

Преузмите андроид апликацију.