Početna > Srbija
Srbija

Na Batrovcima teretna vozila čekaju dva sata da izađu iz zemlje

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17.15 časova na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.
Foto: Tanjug/Tanja Valić

Na teretnim terminalima vozila čekaju prilikom izlaska iz zemlje i to na Horgošu 90 minuta, na Batrovcima 120, a na Sremskoj Rači 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače na izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova, pa tako ukazuje na radove koji traju do sutra na deonici petlja Predejane – petlja Vladičin Han, ispred tunela Manajle, u smeru ka Vladičinom Hanu, a zbog kojih se saobraćaj odvija samo preticajnom trakom

Produžavaju se do 10. decembra radovi na pojačanom održavanju dela auto-puta na deonici petlja Ražanj – petlja Pojate, u zoni petlje Ražanj, u smeru Niš- Beograd.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Niš – Beograd, neposredno pre petlje Ražanj, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom, u smeru Beograd – Niš, između službenih prolaza.

Isključenje iz smera Niša ka petlji Ražanj omogućeno je na novootvorenom službenom prolazu.

Za saobraćaj je zatvoren jedan krak petlje Ražanj – uključenje iz smera Ražnja ka Beogradu, zbog radova na sanaciji potpornih zidova i asfalterskih radova u zoni petlje Ražanj.

Vozila iz smera Ražnja preusmeravaju se na alternativni putni pravac – državni put broj 158, preko koga je moguće naknadno uključenje na auto-put na petlji Pojate.

Gujon: Otvaramo još 15 dopunskih škola srpskog jezika

Preuzmite android aplikaciju.