Почетна > Србија
Србија

На Батровцима теретна возила чекају два сата да изађу из земље

Према информацијама Управе граничне Полиције добијеним у 17.15 часова на путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања возила.
Фото: Танјуг/Тања Валић

На теретним терминалима возила чекају приликом изласка из земље и то на Хоргошу 90 минута, на Батровцима 120, а на Сремској Рачи 60 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Ауто-мото савез Србије упозорава возаче на измене у режиму саобраћаја на појединим деоницама због радова, па тако указује на радове који трају до сутра на деоници петља Предејане – петља Владичин Хан, испред тунела Манајле, у смеру ка Владичином Хану, а због којих се саобраћај одвија само претицајном траком

Продужавају се до 10. децембра радови на појачаном одржавању дела ауто-пута на деоници петља Ражањ – петља Појате, у зони петље Ражањ, у смеру Ниш- Београд.

У зони радова за саобраћај је затворена лева коловозна трака, у смеру Ниш – Београд, непосредно пре петље Ражањ, док се саобраћај одвија двосмерно десном коловозном траком, у смеру Београд – Ниш, између службених пролаза.

Искључење из смера Ниша ка петљи Ражањ омогућено је на новоотвореном службеном пролазу.

За саобраћај је затворен један крак петље Ражањ – укључење из смера Ражња ка Београду, због радова на санацији потпорних зидова и асфалтерских радова у зони петље Ражањ.

Возила из смера Ражња преусмеравају се на алтернативни путни правац – државни пут број 158, преко кога је могуће накнадно укључење на ауто-пут на петљи Појате.

Gujon: Otvaramo još 15 dopunskih škola srpskog jezika

Преузмите андроид апликацију.