Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Мицов: Кош који ми је можда продужио каријеру (ВИДЕО)

Бек Будућности Владимир Мицов прокоментарисао је драматичну завршницу у „Морачи“ у којој је његов тим изборио „мајсторицу“ против Партизана у полуфиналу АБА.
Фото: ABA liga/Buducnost VOLI
Мицов је четири секунде пре краја, када је изгледало да је све готово за Подгоричане, погодио тројку за 72:71.

„Зезали су ме саиграчи после меча да сам морао да погодим како бих себи продужио каријеру. Можда би ова утакмица против Партизана била моја последња у каријери, ето… Драго ми је што сам био прецизан и због тога“, рекао је 37-годишњи Мицов.

Мицов није пао у еуфорију после коша, свестан да Партизан има довољно времена да постигне кош за победу.

„Нисам неко ко се буса у груди или баца по терену. Познат сам као неко ко не показује превише емоција на паркету. Свестан сам био у том моменту да Партизан има довољно времена да постигне кош. Играо сам у толико клубова и такмичења, погађао сам разне шутеве и за победе и у последњим секундама, остао сам миран јер сам видео да сам се добро наместио и без притиска сам шутнуо и погодио. Шут као и сваки други“.

Будућност је изборила „мајсторицу“ која ће се играти у Београду (среда или петак).

„Знамо сви да ће дворана бити препуна. Страховит притисак ће бити на Партизану због екипе које имају и због тренера. Знам да сви очекују од њих да победе, али неће бити лако. Ми долазимо са нашим амбицијама и имаћемо шансу да победимо“, истакао је Мицов, „Ситни детаљи, дужа клупа, то ће преломити утакмицу. Нема више ту никаквог умора, ми смо искуснији од њих, а они можда имају више енергије јер су млађи. Имамо шансу да победимо, очекујем да ће бити тешка утакмица“.

Partizan nakon drame pao u „Morači“, Micov izborio „majstoricu“

Преузмите андроид апликацију.