Početna > Kulturna scena

Kulturna scena Novi Sad

Manje od 2 sedmice do Zosterovog koncerta u novosadskoj Hali 2

,,Najgori” od najboljih je završen i uskoro će biti objavljen, a uz to Novi Sad će biti jedna od prvih stanica na putovanju kojim će uživo promovisati novi, željno i dugoočekivani album.
Foto: Hala 2

Bosanskohercegovačka grupa iz Mostara, jedna od najpopularnijih u regionu, Zoster, 31. marta nastupiće u Hali 2 Novosadskog sajma, mestu prepoznatljivom po dobrom provodu i značajnim kulturnim dešavanjima. Novi album ,,Najgori” glavni je povod najmasovnijeg druženja sa Novosađanima do sada.

Zoster smatra da je reggae muzika prikladna za ova trusna područja u kojima je doza agresivnosti čak i u muzici previše. Grupa stoga prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti i afirmacije, ljubavi, te ponekad i edukacije.

Album ,,Najgori” najavljen je singlovima ,,Kuda idu svi ti ljudi”, ,,Treba mi keš”, ,,Čovjek želi da je ptica” i upravo plasiranim ,,Čovjek zvani činjenica”,

,,Prvi singl ‘Kuda idu svi ti ljudi’ jedna je vrsta premise, u drugom spotu i pjesmi, ‘Treba mi keš’, otkrivamo našeg protagonistu Najgoreg u prvom licu, a treći singl ‘Čovjek želi da je ptica’je priča isto o našem Najgorem, ali o njemu pričamo u trećem licu. S time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma, a s njegovim izlaskom dobit ćete cijelu sliku“, navodi frontmen benda, Mario Knezović. Onda je usledio i ,,Čovjek zvani činjenica” sa spotom inspirisanim serijama B produkcije iz kasnih ’70-tih godina i predstavlja pilot/trejler filma koji nikad neće biti snimljen”.

A sve ove četiri filmske priče koje nam Zoster pruža ,,na kašičicu” u poslednjih godinu i po dana, samo su trejler do sada najvećeg koncerta u Novom Sadu koji pripremaju za 31. mart.

Ulaznice za koncert, svi zainteresovani mogu kupiti, po ceni od 1000 dinara/1500 dinara, na svim Gigstix prodajnim mestima, kao i onlajn putem sajta gigstix.com.

Sajmište – gradska četvrt koja ima sve (VIDEO)

Preuzmite android aplikaciju.