Почетна > Културна сцена

Културна сцена Нови Сад

Мање од 2 седмице до Зостеровог концерта у новосадској Хали 2

,,Најгори” од најбољих је завршен и ускоро ће бити објављен, а уз то Нови Сад ће бити једна од првих станица на путовању којим ће уживо промовисати нови, жељно и дугоочекивани албум.
Фото: Хала 2

Босанскохерцеговачка група из Мостара, једна од најпопуларнијих у региону, Зостер, 31. марта наступиће у Хали 2 Новосадског сајма, месту препознатљивом по добром проводу и значајним културним дешавањима. Нови албум ,,Најгори” главни је повод најмасовнијег дружења са Новосађанима до сада.

Зостер сматра да је reggae музика прикладна за ова трусна подручја у којима је доза агресивности чак и у музици превише. Група стога преноси поруке толеранције, мира, прогресивности и афирмације, љубави, те понекад и едукације.

Албум ,,Најгори” најављен је сингловима ,,Куда иду сви ти људи”, ,,Треба ми кеш”, ,,Човјек жели да је птица” и управо пласираним ,,Човјек звани чињеница”,

,,Први сингл ‘Куда иду сви ти људи’ једна је врста премисе, у другом споту и пјесми, ‘Треба ми кеш’, откривамо нашег протагонисту Најгорег у првом лицу, а трећи сингл ‘Човјек жели да је птица’је прича исто о нашем Најгорем, али о њему причамо у трећем лицу. С тиме смо публици открили почетак и крај новог албума, а с његовим изласком добит ћете цијелу слику“, наводи фронтмен бенда, Марио Кнезовић. Онда је уследио и ,,Човјек звани чињеница” са спотом инспирисаним серијама Б продукције из касних ’70-тих година и представља пилот/трејлер филма који никад неће бити снимљен”.

А све ове четири филмске приче које нам Зостер пружа ,,на кашичицу” у последњих годину и по дана, само су трејлер до сада највећег концерта у Новом Саду који припремају за 31. март.

Улазнице за концерт, сви заинтересовани могу купити, по цени од 1000 динара/1500 динара, на свим Gigstix продајним местима, као и онлајн путем сајта gigstix.com.

Sajmište – gradska četvrt koja ima sve (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.