Почетна > Конкуриши и ти
Конкуриши и ти Примери добре праксе

Конкуриши и ти: Фризерски салон “Пилиповић“ (ВИДЕО)

У Србији постоји пракса у којој држава, покрајина или Град додељују одређена средства или менторства младим предузетницима, како би их мотивисали и охрабрили на покретање сопственог бизниса. Представљамо вам неке од примера добре праксе који су пријавом на јавне конкурсе добили помоћ од државе те се упутили ка остварењу својих снова.
Фото: Градске инфо

Даница Пилиповић је већ 17 година искусни фризер и мајстор у свом послу. У њеном салону “Пилиповић“ који се налази на Детелинари направила је праву малу оазу за улепшавање.

У доњем делу локала налази се фризерски део, док је на горњем спрату дечија играоница у којој најмлађи могу да се занимају док чекају да маме заврше фризуру.

Овде можете погледати и остале примере добре праксе.

Град Нови Сад препознао је значај женског предузетништва, те је Даница путем конкурсних линија добила одређену своту новца за успешно покретање самосталног бизниса.

Даница каже да је тек почела са опремањем локала и да ће требати времена да то изгледа баш онако како је замислила, али како је једна од њених главних карактеристика одлучност, верује да ће ускоро достићи свој циљ.

 

Преузмите андроид апликацију.