Почетна > Србија
Србија

Камиони на Хоргошу чекају 360, путничка возила 90 минута

Према информацијама Управе граничне полиције у 7.45 часова, на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 360 минута, а за путничка моторна возила задржавање је 90 минута.
Фото: PrtSc/ЈП Путеви Србије

На граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за путничка возила је 180 минута.

На Батровцима задржавање за теретна возила 60 минута, а у Шиду 120 минута, сопштили су Путеви Србије.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

На ауто-путу Е-75, петља Бубањ Поток-петља Београд, ка Београду изводе се радови на замени дилатација 25. и 26. августа од 11.00 до 17.00 часова. Саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком, саопштили су Путеви Србије.

На ауто-путу Е-75, петља Ласта – петља Т6 , у оба смера, 25. августа од 7 до 15 часова радови на испирању и чишћењу кишне канализације. За саобраћај ће бити затворена зауставна саобраћајна трака.

Челарево – Нови Сад (Руменка), код Бегеча -радови 26. августа од 7 до 16 часова, на постављању индуктивних петљи у коловоз уз наизменично пропуштање возила, зона радова износи око 100 м.

Ириг – Марадик -радови на рехабилитацији пута уз наизменично пропуштање возила и регулисано је семафорима и/или ручно по потреби, у дужини до 600 метара, док се током ноћи саобраћај одвија двосмерно на суженом делу коловоза до 29. августа.

Ðурђево-Шајкаш до 30. септембра обустава саобраћаја због радова на реконструкцији. Алтернативни путни правац за време обуставе саобраћаја је пут: Шајкаш – Будисава -Каћ – Жабаљска кружна раскрсница.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Polovni automobili skuplji i za 30 odsto

Преузмите андроид апликацију.