Паприка је савршена за готово све што се сетите у кухињи. Одличне су печене, пуњене или у ајвару.
Када припремате паприке, прво што ћете вероватно урадити је да баците петељке.
И то је велика грешка јер себи ускраћујете додатно задовољство у јелу.
Наиме, уместо да их баците, ставите их у кесу и „спакујте” у замрзивач.
За магични укус
Када прође сезона лета и бибера, то не значи да се морате одрећи њиховог магичног укуса.
Да бисте зими обогатили свако јело, извадите стабљике из замрзивача и додајте их у храну коју припремате. Користите као зачин.
Могу се додати у супу, чорбе, месо. Свако јело припремљено од тако необичног зачина биће много укусније и ароматичније.
Преузмите андроид апликацију.