Početna > Život i stil
Život i stil

Evo šta znači kad se ljubite u snu

Poljubiti drugu osobu u obraz znači da pokušavate da sakrijete svoje iskrene simpatije prema nekome.
Foto: Pexels/Adam Kontor

Ako u snu vi dajete poljubac, to simbolizuje obostranu ljubav. Vi ste romantična duša koja pamti svaki trenutak proveden sa voljenom osobom. Prošli ste razne periode i faze koje su samo potvrdile da ste stvoreni jedno za drugo i da je vaša veza nešto za šta se vredi boriti.

Sanjati da ste dobili poljubac

Ukoliko u snu dobijete poljubac, to implicira da ćete se posvađati sa ljubavnikom/ljubavnicom. Iako zvanično niste zajedno, počeli ste da se vezujete za osobu sa kojom se povremeno viđate. Želeli biste da budete više uključeni u njegov/njen život što će izazvati brojne sukobe i teške reči.

Sanjati da vam je neko ukrao poljubac

Kada vam neko u snu ukrade poljubac, to je upozorenje da se čuvate lažnih ljubavnih izjava. Moguće je da će vam se udvarati osoba koja će samo biti dobra na rečima, dok će dela biti slabija strana. Obećavaće vam kule i gradove, ali čim vidi da se vezujete i očekujete nešto, počeće da vas izbegava i da se distancira od vas.

Sanjati da ste nekome ukrali poljubac

Ako vi u snu nekome ukradete poljubac, to označava upornost. Vi ste osoba koja je sigurna u sebe i koja ne odustaje dok ne dobije ono što želi. To što se u početku nekome ne svidite, ne shvatate suviše lično, već činite sve da dotična osoba uvidi svoju grešku i da promeni mišljenje

Sanjati da ste izbegli poljubac

Ukoliko u snu izbegnete poljubac, to ukazuje da ćete biti drski. Moguće je da više ne znate kako da odbijete osobu koja vam se ne sviđa zbog čega ćete preterati i poneti se bezobrazno. U početku će vam biti žao, ali shvatićete da je to jedini način da ga/je se otarasite.

Kako da povećate nivo energije u svom telu?

Preuzmite android aplikaciju.

Oznake