Početna > U oktagonu
Ostali sportovi U oktagonu

Bojan Veličković u novoj borbi za pojas šampiona

Srpski borac ima priliku za napad na još jedan šampionski pojas ove subote na priredbi „OKTAGON 29
Foto: PrtSc/Twitter/OktagonOfficial

Profesionalni MMA borac iz Novog Sada, Bojan Veličković, koji trenutno živi i trenira u Denveru, vraća se u borilište u velikom stilu, 04. decembra.

„Srpski čelik“ (Serbian Steel), kako ga mnogi nazivaju, imaće priliku da nastavi svoj impresivni pobednički niz, i da ranije nego što je očekivao dobije šansu za napad na šampionsku titulu u prestižnoj evropskoj MMA organizaciji „Oktagon„.

Bojan je šampionski izazov prihvatio manje od dve nedelje pre održavanja same borbe, jer u pitanju je zaista velika prilika, za okršaj protiv šampiona i opasnog borca, Davida Kozme.

Srpski borac impresivno je odradio svoje skorašnje nastupe i tako upisao četiri uzastopne pobede – i sada ima priliku za peti, najvažniji trijumf u nizu.

Novosađanin koji živi i trenira u Sjedinjenim Američkim Državama, nakon bogate internacionalne karijere, velikih uspeha i sitnijih pehova u karijeri, nakon karijere u američkom UFCu i PFLu, te povratka na domaću scenu i nastupe za cenjenu srpsku SBC organizaciju gde se vratio pobedama i uspeo da postane Serbian Battle Championship šampion u velter kategoriji, u svoja dva nastupa za „Oktagon“ stigao je do još dve impresivne pobede, i to protiv veoma iskusnih i dokazanih boraca.

Foto: SBC

Fantastičnim nastupima izborio je priliku za pojas šampiona, a hrabrost i odlučnost koju je pokazao prihvativši borbu u tako kratkom roku, govori o mentalnoj snazi i spremnosti Bojana Veličkovića za povratak na sam vrh, među svetsku elitu.

Bojan iza sebe ima 32 profesionalna nastupa u kojima je ostvario 20 pobeda.

Foto: PrtSc/Twitter/OktagonOfficial

Na drugoj strani kaveza čekaće ga šampion David Kozma, češki borac koji je u profesionalnoj karijeri 39 puta ulazio u borilište uz impresivnu brojku od 28 ostvarenih pobeda.

 

Todorović spreman za novi “UFC” nastup

 

Preuzmite android aplikaciju.