Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

Бојан Величковић у новој борби за појас шампиона

Српски борац има прилику за напад на још један шампионски појас ове суботе на приредби „OKTAGON 29
Фото: PrtSc/Twitter/OktagonOfficial

Професионални ММА борац из Новог Сада, Бојан Величковић, који тренутно живи и тренира у Денверу, враћа се у борилиште у великом стилу, 04. децембра.

„Српски челик“ (Serbian Steel), како га многи називају, имаће прилику да настави свој импресивни победнички низ, и да раније него што је очекивао добије шансу за напад на шампионску титулу у престижној европској ММА организацији „Oktagon„.

Бојан је шампионски изазов прихватио мање од две недеље пре одржавања саме борбе, јер у питању је заиста велика прилика, за окршај против шампиона и опасног борца, Давида Козме.

Српски борац импресивно је одрадио своје скорашње наступе и тако уписао четири узастопне победе – и сада има прилику за пети, најважнији тријумф у низу.

Новосађанин који живи и тренира у Сједињеним Америчким Државама, након богате интернационалне каријере, великих успеха и ситнијих пехова у каријери, након каријере у америчком UFCу и PFLу, те повратка на домаћу сцену и наступе за цењену српску SBC организацију где се вратио победама и успео да постане Serbian Battle Championship шампион у велтер категорији, у своја два наступа за „Оktagon“ стигао је до још две импресивне победе, и то против веома искусних и доказаних бораца.

Фото: SBC

Фантастичним наступима изборио је прилику за појас шампиона, а храброст и одлучност коју је показао прихвативши борбу у тако кратком року, говори о менталној снази и спремности Бојана Величковића за повратак на сам врх, међу светску елиту.

Бојан иза себе има 32 професионална наступа у којима је остварио 20 победа.

Фото: PrtSc/Twitter/OktagonOfficial

На другој страни кавеза чекаће га шампион Давид Козма, чешки борац који је у професионалној каријери 39 пута улазио у борилиште уз импресивну бројку од 28 остварених победа.

 

Todorović spreman za novi “UFC” nastup

 

Преузмите андроид апликацију.