Зашто гости добијају пецива, переце или хлеб пре одређене хране у ресторанима, а у ствари је то врло логично. И неки други корисници су поделили своје мишљење.
Пре свега, ова пецива ће вас ожеднити. Жедни тада наручују више пића, што значи и бољу зараду. Друго, хлеб или било шта слично стимулише варење и чини вас још гладнијим. Управо због тога се дешава да људи наруче више него што могу да поједу, а касније кажу да су пали.
Последњи разлог је тај што када људи у ресторанима имају занимације, а то је у овом случају јело хлеб, онда им није досадно и не траже стално конобаре.
Једини разлог зашто смо давали хлеб пре главног јела био је да успоримо сам ред, односно да кувари имају времена да све припреме. Конобар ће примати наруџбине од људи оним редом којим су стигли, а док чекају, даваће посетиоцима хлеб. Да закључимо, ово нема везе са чињеницом да су конобари добри и љубазни и да желе да вам поклоне хлеб, већ једноставно користе овај трик за себе, да би добили време и могли да послуже све госте.
Ove namirnice čiste krvne sudove: Ishranom smajite rizik od srčanog i moždanog udara
Преузмите андроид апликацију.