Početna > Indeks

Indeks Novi Sad

Završene Konferencije studenata Pravnog i Tehnološkog fakulteta (FOTO)

Konferencije studenata Pravnog i Tehnološkog fakulteta uspešno su realizovane u smeštajnim kapacitetima Ratko Mitrović na Zlatiboru.
konferencije
Foto: PrtSc/USOB

Konferencije su se održale od 14. do 17. aprila, a organizatori su bili Savez studenata Pravnog fakulteta i Studentska unija Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu.

Realizovane su uz podršku fakulteta, ali i uz podršku svih relevantnih i zvaničnih institucija iz oblasti Visokog obrazovanja u našoj zemlji.

Na Konferencija studenata Pravnog fakulteta, koja je prvi put organizovana ove godine, studenti su imali priliku da čuju stručna predavanja iz oblasti koje se obrađuju na fakultetu.

Foto: Gradske info

Na panel diskusijama su imali priliku i da aktivno učestvuju i postave pitanja predavačima koji su ove godine uzeli učešće na samoj Konferenciji.

Foto: Gradske info

Pored predavanja i panel diskusija na ovogodišnjoj Konferenciji studenti su imali mogućnost da učestvuju i na debati i besedništvu, koje su organizatori organizovali uz podršku profesora i asistenata sa Pravnog fakulteta.

Foto: Gradske info

Generalni pobednik tradicionalnog takmičenja u besedništvo, koje se ove godine organizovalo 26. put po redu, bila je Marija Ikonić, student završne godine na Pravnom fakultetu.

Uz diplomu, Mariji je pripao i prigodan poklon koji je obezbeđen od strane Pravnog fakulteta.

Foto: Gradske info

Na Konferenciji studenata Tehnološkog fakulteta, koja je organizovana treći put po redu, studenti su imali priliku da čuju stručna predavanja iz oblasti simbioze hrane i sporta u očuvanju zdravlja.

Foto: Gradske info

Takođe, učestvovali su u radionicama i tematskim predavanjima koja su bila organizovana u sklopu konferencije na temu: alternativni proteini, istine i zablude o ishrani, važnost sporta i pravilnih dijeta.

Foto: Gradske info

Osim formalnog dela, u sklopu konferencije bile su organizovane i studentske žurke, gde su studenti mogli da se druže  u opuštenijoj atmosferi.

Foto: Gradske info

Još jedno lepo druženje preko 200 studenata Tehnološkog i Pravnog fakulteta uspešno je završeno.

Foto: Gradske info

Kvalitetna predavanja, dobro druženje i nova poznanstva i drugarstva su nešto što će studenti sigurno poneti sa sobom.

Cilj studentskih konferencije je da se studentima omoguće nova znanja iz oblasti koja se obrađuju na fakultetima, ali i da se bolje upoznaju, druže i steknu nova, praktična znanja.

Oganizatorima želimo puno uspeha u organizaciji sledeće konferencije, a studentima što uspešniji aprilski ispitni rok.

Jada – nezaobilazan deo studentskog života

Preuzmite android aplikaciju.