Почетна > Индекс

Индекс Нови Сад

Завршене Конференције студената Правног и Технолошког факултета (ФОТО)

Конференције студената Правног и Технолошког факултета успешно су реализоване у смештајним капацитетима Ратко Митровић на Златибору.
конференције
Фото: PrtSc/УСОБ

Конференције су се одржале од 14. до 17. априла, а организатори су били Савез студената Правног факултета и Студентска унија Технолошког факултета у Новом Саду.

Реализоване су уз подршку факултета, али и уз подршку свих релевантних и званичних институција из области Високог образовања у нашој земљи.

На Конференција студената Правног факултета, која је први пут организована ове године, студенти су имали прилику да чују стручна предавања из области које се обрађују на факултету.

Фото: Градске инфо

На панел дискусијама су имали прилику и да активно учествују и поставе питања предавачима који су ове године узели учешће на самој Конференцији.

Фото: Градске инфо

Поред предавања и панел дискусија на овогодишњој Конференцији студенти су имали могућност да учествују и на дебати и беседништву, које су организатори организовали уз подршку професора и асистената са Правног факултета.

Фото: Градске инфо

Генерални победник традиционалног такмичења у беседништво, које се ове године организовало 26. пут по реду, била је Марија Иконић, студент завршне године на Правном факултету.

Уз диплому, Марији је припао и пригодан поклон који је обезбеђен од стране Правног факултета.

Фото: Градске инфо

На Конференцији студената Технолошког факултета, која је организована трећи пут по реду, студенти су имали прилику да чују стручна предавања из области симбиозе хране и спорта у очувању здравља.

Фото: Градске инфо

Такође, учествовали су у радионицама и тематским предавањима која су била организована у склопу конференције на тему: алтернативни протеини, истине и заблуде о исхрани, важност спорта и правилних дијета.

Фото: Градске инфо

Осим формалног дела, у склопу конференције биле су организоване и студентске журке, где су студенти могли да се друже  у опуштенијој атмосфери.

Фото: Градске инфо

Још једно лепо дружење преко 200 студената Технолошког и Правног факултета успешно је завршено.

Фото: Градске инфо

Квалитетна предавања, добро дружење и нова познанства и другарства су нешто што ће студенти сигурно понети са собом.

Циљ студентских конференције је да се студентима омогуће нова знања из области која се обрађују на факултетима, али и да се боље упознају, друже и стекну нова, практична знања.

Оганизаторима желимо пуно успеха у организацији следеће конференције, а студентима што успешнији априлски испитни рок.

Jada – nezaobilazan deo studentskog života

Преузмите андроид апликацију.