Почетна > Бизнис
Бизнис

Зашто Нетфликс тражи стјуардесе?

Посао стјуардесе (или стјуарда) доноси пуно погодности, а осим путовања светом, добра зарада је такође један од фактора због којег многи бирају ово занимање, поготово ако је послодавац Нетфликс.
Фото: Unsplash/Mohammad Arrahmanur

Наиме, стриминг сервис објавио је да је у потрази за стјуардесом која би радила у приватном авиону са распоном плате од минимално 60 па све до 385 хиљада долара, односно од 55 до 355 хиљада евра.

Оглас је објављен на Нетфлиx-овој веб-страници, где је наведено да је „Netfix Aviation“ у потрази за неким ко има „страст према авијацији и жељу за радом у екипи из снова“.

Но, зашто стриминг сервис тражи стјуардесе? Све је објашњено у опису посла.

Који су услови?

„Авијацијски тим помаже Нетфликсу да што учинковитије дође до разних делова света како би компанија могла да настави да ствара и шири радост широм планете“, написали су.

Идеална особа за овај посао треба прихватати културу компаније, мора бити независна и мора имати самомотивацију. Поред тога, неопходно је да поседује умеће доношења самосталних одлука, мора бити дискретна и мора имати изванредне вештине неопходне за корисничку службу која пружа беспрекорно искуство путницима.

Посао из снова?

„Ово је водећа позиција за стјуардесу са седиштем у северној Калифорнији, а прави кандидат биће професионално обучен за пружање помоћи у кабини, за пружање помоћи путницима као и за евакуацију у хитним случајевима“, додали су.

У огласу су затим објашњене специфичне квалификације које би идеални кандидат требао да има а наведено је и да ће онај ко буде успешан имати плату до 385.000 долара, илити 355.000 евра.

Guglova matična kompanija Alfabet gasi 12.000 radnih mesta

Преузмите андроид апликацију.