Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Зашто мушкарци варају у браку? Познати руски психолог открио какве особине треба да имате да би вам партнер био веран

Да ли имате ове особине?
Фото: Pexels/Alex GReen

Руски психотерапеут и сексолог Артем Толоконин проговорио је о преварама и о људима који улазе у афере. Толоконин је привукао велику пажњу људи када је одговорио на питање какве особине треба да имају жене да их мушкарци не би варали.

Према његовим речима, овде су пресудни унутрашњи, а не спољашњи квалитети. Једна од особина коју жена треба да поседује јесте самопоуздање у комбинацији са трунчицом самољубља.

– Када се жена осећа као нешто посебно као редак дијамант, када себе види као јединствену личност, ако сигурна у себе и своје квалитете и емитује срећу и секеспил, онда је вероватноћа да ће је партнер преварити или напустити готово минимална – каже Толоконин и додаје:

– Осим тога, мање је вероватно да ће мушкарци преварити жене које се не плаше прељубе.

– Привлачимо у живот оно чега се плашимо. Ако се жена не плаши издаје свог партнера, онда ће вероватноћа да ће он шврљати бити минимална – рекао је сексолог.
Ништа мање важна, наставио је Толоконин, јесте способност да несебично воли партнера и постара се да се осећа пријатно и удобно у њиховој вези:

– Онда партнер осећа све што му је потребно у животу од жене, ако има све што му је потребно, другачије ће посматрати друге жене, односно изазови “са стране” ће му бити мање привлачни.

На крају, Толоконин наводи да је веома важно у каквој је породици жена одрасла.

– Када родитељи, баке и деке нису варали, а у породици је владао склад, ред, срећа и љубав, то је такође веома добар образац да се створи однос у којем неће бити варања. Пошто тога нема у њеном сећању, ово болно искуство (ако је било још више код њених родитеља, баке и деде) неће доминирати – закључио је стручњак.

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке