Početna > Srbija
Srbija

Vučić: Još jedna nedelja borbe za opstanak i prosperitet, za bolju budućnost

Još jedna nedelja borbe za opstanak i prosperitet, za bolju budućnost Srbije, naveo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu, rezimirajući događaje protekle sedmice.
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

„Ponosan sam što se glas Srbije čuo jasno i racionalno u svetskoj areni, na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu. Važno je što smo precizno i argumentovano izneli našu politiku, a možda još važnije, što smo Srbiju promovisali kao investicionu destinaciju, što je od izuzetnog značaja za našu ekonomiju i boljitak svih građana“, napisao je predsednik na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Predsednik je naglasio da je „sa međunarodnim predstavnicima nastavio tešku, ali neophodnu i otvorenu diskusiju u cilju rešavanja gorućeg pitanja za našu državu, a to su život i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji“.

„Pred nama nisu laki dani, a ni izbori. Da bismo odbranili i sačuvali i zemlju i narod moramo biti jedinstveni i ujedinjeni. Dao sam sve od sebe da čuvam i štitim Srbiju i to ću nastaviti da činim, jer predaja nikada nije bila opcija. Srbija će pobediti!“, poručio je predsednik Vučić.

Dačić: Srbija treba da bude jedinstvena, napadi na Vučića nanose štetu državi

Preuzmite android aplikaciju.