Почетна > Србија
Србија

Вучић: Још једна недеља борбе за опстанак и просперитет, за бољу будућност

Још једна недеља борбе за опстанак и просперитет, за бољу будућност Србије, навео је председник Србије Александар Вучић на Инстаграму, резимирајући догађаје протекле седмице.
Фото: Танјуг/Владимир Спорчић

„Поносан сам што се глас Србије чуо јасно и рационално у светској арени, на Светском економском форуму у Давосу. Важно је што смо прецизно и аргументовано изнели нашу политику, а можда још важније, што смо Србију промовисали као инвестициону дестинацију, што је од изузетног значаја за нашу економију и бољитак свих грађана“, написао је председник на свом Инстаграм налогу buducnostsrbijeav.

Председник је нагласио да је „са међународним представницима наставио тешку, али неопходну и отворену дискусију у циљу решавања горућег питања за нашу државу, а то су живот и опстанак нашег народа на Косову и Метохији“.

„Пред нама нису лаки дани, а ни избори. Да бисмо одбранили и сачували и земљу и народ морамо бити јединствени и уједињени. Дао сам све од себе да чувам и штитим Србију и то ћу наставити да чиним, јер предаја никада није била опција. Србија ће победити!“, поручио је председник Вучић.

Dačić: Srbija treba da bude jedinstvena, napadi na Vučića nanose štetu državi

Преузмите андроид апликацију.