Početna > Srbija
Srbija

Vakcinišite se, blizu smo pobede!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je danas apelovao na građane da pokažu disciplinu i da se vakcinišu, navodeći da je država već nabavila lekove koji su poznati kao najbolji u najrazvijenijim zemljama.
Foto: Pixabay/HakanGERMAN

„Više od godinu i po dana borimo se protiv korona virusa, i znam koliko je teško, i vama najstariji naši građani, i vama, momci i devojke, deco. Svima koji ste izgubili godinu i po dana boreći i za sebe i za svoje bližnje“, rekao je Vučić u video snimku objavljenom na zvaničnom instagram nalogu „Budućnostsrbije„.

On je zamolio sve građane da pokažu još discipline.

„I kada mene optužuju za to da kao država nismo uradili dovoljno, da nabavljamo lekove koji nisu odobreni…Želim da vas obavestim da smo nabavili i vakcine, koje u tom trenutku nisu bile odobrene, a zatim su sve odobrene od nadležnih svetskih, evropskih i domaćih institucija“, rekao je Vučić.

On je istakao da je država već nabavila lekove koji su poznati kao najbolji lekovi i u najrazvijenijim zemljama, od Kanade do Australije.

„Nama je potrebno još malo vremena da u potpunosti pobedimo koronu i zato, vakcinišite se, disciplina pobeđuje“, poručio je Vučić.

Obezbedili smo 500 doza leka protiv koronavirusa

 

Preuzmite android aplikaciju.