Почетна > Србија
Србија

Вакцинишите се, близу смо победе!

Председник Србије Александар Вучић још једном је данас апеловао на грађане да покажу дисциплину и да се вакцинишу, наводећи да је држава већ набавила лекове који су познати као најбољи у најразвијенијим земљама.
Фото: Pixabay/HakanGERMAN

„Више од годину и по дана боримо се против корона вируса, и знам колико је тешко, и вама најстарији наши грађани, и вама, момци и девојке, децо. Свима који сте изгубили годину и по дана борећи и за себе и за своје ближње“, рекао је Вучић у видео снимку објављеном на званичном инстаграм налогу „Budućnostsrbije„.

Он је замолио све грађане да покажу још дисциплине.

„И када мене оптужују за то да као држава нисмо урадили довољно, да набављамо лекове који нису одобрени…Желим да вас обавестим да смо набавили и вакцине, које у том тренутку нису биле одобрене, а затим су све одобрене од надлежних светских, европских и домаћих институција“, рекао је Вучић.

Он је истакао да је држава већ набавила лекове који су познати као најбољи лекови и у најразвијенијим земљама, од Канаде до Аустралије.

„Нама је потребно још мало времена да у потпуности победимо корону и зато, вакцинишите се, дисциплина побеђује“, поручио је Вучић.

Obezbedili smo 500 doza leka protiv koronavirusa

 

Преузмите андроид апликацију.