Početna > Novi Sad

Aktuelno Novi Sad

Udruženje MNRO: Humanitarna izložba i aukcija minijatura

Humanitarna izložba i aukcija minijatura, u organizaciji Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Grada Novog Sada i JP ”Sportski i poslovni centar Vojvodina”, otvorena je juče u Galeriji “Macut”, Sutjeska 2.
Foto: Pexels/Adrianna Calvo

Povodom jubilarne šezdesete godišnjice našeg udruženja, organizovali smo izložbu slika minijatura koje se mogu kupiti po simboličnim cenama putem aukcije – rekla je predsednica Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Grada Novog Sada Katarina Vukelić.

Trenutno se suočavamo sa finansijskom krizom, budući da smo tokom pandemije ostali bez donatora, pa pozivamo sve da se priključe u akciji prikupljanja sredstava za kancelarijski i materijal za radionice, kao i za izlete, rehabilitacije i slične aktivnosti.

Pomoćnica gradonačelnika Novog Sada za socijalna pitanja Ljiljana Koković ovom prilikom je čestitala Udruženju 60 godina postojanja i poželela im puno uspeha i sreće u daljem radu.

Vrlo je važno organizovati ovakve događaje jer se Udruženje nesebično daje kako bi pomoglo našim sugrađanima, a mi kao javno preduzeće želimo da im pomognemo u tome – rekao je pomoćnik direktora za sektor kulture i marketinga JP “Sportski i poslovni centar Vojvodina” Dejan Lisica.

 

Preuzmite android ili IOS aplikaciju.