Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Удружење МНРО: Хуманитарна изложба и аукција минијатура

Хуманитарна изложба и аукција минијатура, у организацији Удружења за помоћ ментално недовољно развијеним особама Града Новог Сада и ЈП ”Спортски и пословни центар Војводина”, отворена је јуче у Галерији “Мацут”, Сутјеска 2.
Фото: Pexels/Adrianna Calvo

Поводом јубиларне шездесете годишњице нашег удружења, организовали смо изложбу слика минијатура које се могу купити по симболичним ценама путем аукције – рекла је председница Удружења за помоћ ментално недовољно развијеним особама Града Новог Сада Катарина Вукелић.

Тренутно се суочавамо са финансијском кризом, будући да смо током пандемије остали без донатора, па позивамо све да се прикључе у акцији прикупљања средстава за канцеларијски и материјал за радионице, као и за излете, рехабилитације и сличне активности.

Помоћница градоначелника Новог Сада за социјална питања Љиљана Коковић овом приликом је честитала Удружењу 60 година постојања и пожелела им пуно успеха и среће у даљем раду.

Врло је важно организовати овакве догађаје јер се Удружење несебично даје како би помогло нашим суграђанима, а ми као јавно предузеће желимо да им помогнемо у томе – рекао је помоћник директора за сектор културе и маркетинга ЈП “Спортски и пословни центар Војводина” Дејан Лисица.

 

Преузмите андроид или IOS апликацију.