Krompir je jedna od namirnica koju svi mi možemo da jedemo u gotovo svakom obliku: pečeni, kuvani, kao pomfrit ili pire … Idealan je prilog, ali i kao možda glavno jelo, samo je bitno da se jako dobro on spremi i uz dodatak nekih sastojaka, bude onda pun pogodak.
Kada pričamo o pečenom krompiru, osim začina koji su za ovu vrstu njegove pripreme nezaobilazni, jako je važna još jedna namirnica koja će mu dati na još većem stepenu hrskavosti. U pitanju je – limun.
Da, limun je sve što će vam dodatno omogućiti da krompir lepo hrska u ustima, a ujedno će vam dati i jedinstven ukus. Potrebno je da skuvate krompir, onda ga malo propržite na ulju i sipate u činiju u koju ste sipali maslinovo ulje, seckani peršun, so i isceđen limun. Potom ga samo poređajte u pleh koji ste obložili papirom za pečenje i ispecite ga kao što inače to radite.
Da li ste dobili rezultat koji ste priželjkivali? Sigurni smo da je i bolje od toga.
Ova biljka deluje kao antibiotik, leči bakterijske infekcije
Preuzmite android aplikaciju.