Početna > Sport > Fudbal
Fudbal

Terzić: Nema opuštanja, Partizan je veliki klub i nećemo ga potceniti

Svesni smo odgovornosti koje nosi Zvezda, nema opuštanja i pored velike prednosti od 10 bodova, izjavio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić na početku priprema za prolećni deo sezone.
Foto: PrtSc/FK Crvena zvezda

„Krećemo od „nule“, svesni smo da je tokom jesenjeg dela bilo nekih utakmica u kojima nismo bili pravi. Partizan je veliki klub, nećemo potceniti našeg večitog rivala, posebno jer mnogo cenim njihovog trenera Gordana Petrića“, rekao je Terzić novinarima na stadionu Rajko Mitić.

Ipak, dodao je da je uveren da će Zvezda dominantno osvojiti titulu, sa većom prednošću od sadašnjih 10 bodova.

Kada su u pitanju dolasci i odlasci, Terzić je rekao da su odbijene ponude za Strahinju Erakovića (šest plus tri miliona kroz bonuse), Stefana Mitrovića i Kingsija Kangvu (nije precizirao sumu), kao i za Mirka Ivanića (tri miliona).

Takođe, dodao je da je razgovarao sa Aleksandrom Dragovićem i da iskusni štoper sigurno ostaje, bez obzira na ponudu Sampdorije.

„To je znak koliko ozbiljno prilazimo prolećnom delu sezone i kasnije što spremniji dočekamo grupnu fazu Lige šampiona. Želimo da budemo konkurentni u elitnom takmičenju, a to znači da ćemo morati da imamo praktično „dva tima“, jedan koji će lakše da razbije blok rivala na domaćoj sceni, a drugi brži i atletski jači za Evropu“, poručio je Terzić.

Fudbaleri Crvene zvezde počeli pripreme za nastavak sezone

Preuzmite android aplikaciju.