Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Терзић: Нема опуштања, Партизан је велики клуб и нећемо га потценити

Свесни смо одговорности које носи Звезда, нема опуштања и поред велике предности од 10 бодова, изјавио је генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић на почетку припрема за пролећни део сезоне.
Фото: PrtSc/ФК Црвена звезда

„Крећемо од „нуле“, свесни смо да је током јесењег дела било неких утакмица у којима нисмо били прави. Партизан је велики клуб, нећемо потценити нашег вечитог ривала, посебно јер много ценим њиховог тренера Гордана Петрића“, рекао је Терзић новинарима на стадиону Рајко Митић.

Ипак, додао је да је уверен да ће Звезда доминантно освојити титулу, са већом предношћу од садашњих 10 бодова.

Када су у питању доласци и одласци, Терзић је рекао да су одбијене понуде за Страхињу Ераковића (шест плус три милиона кроз бонусе), Стефана Митровића и Кингсија Кангву (није прецизирао суму), као и за Мирка Иванића (три милиона).

Такође, додао је да је разговарао са Александром Драговићем и да искусни штопер сигурно остаје, без обзира на понуду Сампдорије.

„То је знак колико озбиљно прилазимо пролећном делу сезоне и касније што спремнији дочекамо групну фазу Лиге шампиона. Желимо да будемо конкурентни у елитном такмичењу, а то значи да ћемо морати да имамо практично „два тима“, један који ће лакше да разбије блок ривала на домаћој сцени, а други бржи и атлетски јачи за Европу“, поручио је Терзић.

Fudbaleri Crvene zvezde počeli pripreme za nastavak sezone

Преузмите андроид апликацију.