Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Термини за септембар попуњени, а на овим дестинацијама још увек има места, у домаћем туризму најтраженији рафтинг

Аранжмани за летовање су распродати – али не и за све дестинације. Уколико сте у могућности да на море путујете у другој половини септембра, ово су актуелне цене.
Фото: Pixabay

„Ласт минут понуде у овом, и за наредни период су распродати. Септембар је скоро распродат, то узимају путници који иду два пута на море. Ове аранжмане узимају углавном пензионери, а мање родитељи са децом, због школе. За другу половину септембра има још увек места. Што се тиче аранжмана за Грчку, а за први део септембра распродати су – док за други део месеца има доступних соба, а цене се крећу од 130 евра па навише“- рекао је НС Уживо Небојша Стевић из “Лидер Травел” агенције.

Фото: Pixabay

Он истиче да су у ту цену путнику урачунати аутобуски превоз и десет ноћења у изабраном апартману.

„Када је у питању Турска, за први део септембра има слободних места. Путници највише бирају Алању, јер је сразмерна цени и квалитету- all inclusiv, авио карте, хотелски смештај, таксе по цени од 700 евра по особи. За другу половину месеца семптембра цена је слична. У односу на прошлу годину, летовање у Турској је скупље за око 10 одсто“- речи су Стевића.

У Египту актуелни напади ајкула, у Тунису разбојници који киднапују људе, а да ли све то утиче на продају аранжмана, наш саговорник каже да су и током пожара на Родосу људи били заинтересовани да путују на исто острво.

Фото: Pixabay

„За наше туристе ништа не представља проблем. Када су људи у ризортовима, они су максимално безбедни“- рекао је Стевић и додао:

„За путовање у Тунис, потребно је издвојити од 730 евра по особи – all inclusiv, септембар. Што се тиче Египта, потребно је издвојити око 830 евра“ – најповољнија услуга.

Фото: Pixabay

Стевић каже да је за домаћи туризам понуда велика. Најактуелнији је рафтинг Таром, а сезона траје до половине септембра, а за овај адреналински спорт потребно је издвојити од 130 евра по особи- три ноћења, пет оброка, рафтинг и једно гратис ноћење.

Ево за колико минута се аутомобил прегрева на сунцу и постаје смртоносан

Преузмите андроид апликацију.