Početna > Srbija
Srbija

Supruga Miloša Jovanovića ne zna srpski, ali zna da ismeva Srbiju dok veliča Francusku: Leticiji Eriki je Vračar mnogo bitniji od Kosmeta

Leticiji Eriki se ne sviđa Srbija, u koju je došla da živi na visokoj nozi upravo iz Francuske koju toliko hvali.
Foto: Tanjug/Rade Prelić/Printscreen/Youtube

Dok se francuski državljanin Miloš Jovanović predstavlja kao borac za Kosovo i Metohiju i kao čovek iz naroda, vođa DSS-a zajedno sa svojom suprugom Leticijom Erikom, koja je takođe francuski državljanin, uživa u luksuznom životu na Vračaru. Kako je 24sedam otkrio, Jovanovićeva supruga, iako od obrazovanja ima samo srednju školu, već godinama živi na veoma visokoj nozi i zarađuje ogroman novac.

Naime, prema svedočenju jednog od njenih kolega iz firme “Interventure”, neto zarada Francuskinje za januar bila je čak 432.093,51 dinara! To znači da supruga Miloša Jovanovića na mesečnom nivou zarađuje gotovo četiri prosečne ministarske plate!

S druge strane, Leticijine kolege su novinarima našeg portala ispričale da se ona praktično i ne pojavljuje na poslu iako ima jednu od najvećih plata u firmi, te se postavlja logično pitanje da li njena veoma visoka “zarada” ustvari predstavlja samo pranje novca za Miloša Jovanovića i legalizaciju nelegalno stečenog novca…

Međutim, Jovanoviću i Leticiji Eriki očigledno ni to nije dovoljno. Dok vođa DSS-a pokušava na sve načine da se dokopa vlasti kroz politiku, njegova supruga iz Francuske je aktivna u nevladinom sektoru.

Mali: Vlada ima novca za sva povećanja, opozicija ostavila zemlju pred bankrotom

Preuzmite android aplikaciju.