Почетна > Србија
Србија

Супруга Милоша Јовановића не зна српски, али зна да исмева Србију док велича Француску: Летицији Ерики је Врачар много битнији од Космета

Летицији Ерики се не свиђа Србија, у коју је дошла да живи на високој нози управо из Француске коју толико хвали.
Фото: Tanjug/Rade Prelić/Printscreen/Youtube

Док се француски држављанин Милош Јовановић представља као борац за Косово и Метохију и као човек из народа, вођа ДСС-а заједно са својом супругом Летицијом Ериком, која је такође француски држављанин, ужива у луксузном животу на Врачару. Како је 24седам открио, Јовановићева супруга, иако од образовања има само средњу школу, већ годинама живи на веома високој нози и зарађује огроман новац.

Наиме, према сведочењу једног од њених колега из фирме “Интервентуре”, нето зарада Францускиње за јануар била је чак 432.093,51 динара! То значи да супруга Милоша Јовановића на месечном нивоу зарађује готово четири просечне министарске плате!

С друге стране, Летицијине колеге су новинарима нашег портала испричале да се она практично и не појављује на послу иако има једну од највећих плата у фирми, те се поставља логично питање да ли њена веома висока “зарада” уствари представља само прање новца за Милоша Јовановића и легализацију нелегално стеченог новца…

Међутим, Јовановићу и Летицији Ерики очигледно ни то није довољно. Док вођа ДСС-а покушава на све начине да се докопа власти кроз политику, његова супруга из Француске је активна у невладином сектору.

Mali: Vlada ima novca za sva povećanja, opozicija ostavila zemlju pred bankrotom

Преузмите андроид апликацију.