„Фокусирам се на квалитет хране водећи рачуна да сви састојци буду супер квалитетни, да је добро набављена и да је укусна и хранљива „

Докторка Ли Ерин Конели је оснивач Центра за нову медицину и на свом „Инстаграм“ профилу често дели савете о здрављу и здравој исхрани са својим пратиоцима. Обраћа се на теме које највише интересују људе, како би добили праве информације, на правом месту.
Она и сама води здрав живот и има здрав однос са исхраном, те сама, али и на захтев пратилаца, снима шта то она у току целог дана. Њена експертиза јесте револуционарни интегративни приступ лечењу и превенцији рака. Њен програм и друге практичне стратегије помогли су хиљадама пацијената.
Докторка избегава прерађене састојке и држи се висококвалитетних намирница, што укључује пуно бифтека, јагњетине, сезонских салата, кромпира и добро обрађеног путера како би обезбедила унос здравих масти.
За вечеру она најчешће једе бифтек са прилогом од зелене салате или авокада, кукуруза, као и слатког кромпира са путером.
Зелена салата је богата калијумом и магнезијумом и популарна је због високог садржаја витамина К који је кључан за здравље костију и срца.
Друго вече је свој бифтек упарила са авокадом, парадајзом и два мала кромпира, док је за један оброк имала црвено месо са кромпиром и путером и цезар салату.
Остале прилоге које она припрема уз бифтеке или јагњеће котлете укључују печени кромпир са путером и павлаком и парадајз исечен на кришке са пармезаном, маслиновим уљем и сирћетом.
– Веома се фокусирам на квалитет хране водећи рачуна да сви састојци буду супер квалитетни, да је добро набављена и да је укусна и хранљива – рекла је она у једном од видеа.
Др Ли је такође поделила да њен просечан дан почиње са два кувана јаја и две кришке свежег раженог хлеба.
За ручак би то била салата у такос стилу, а затим стандардна вечера од јагњећих котлета и печеног слатког кромпира.
Преузмите андроид апликацију.